Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Jumaat, 20 Januari 2012

Gelodak dijiwa ..

commentgreeting7.gif 
 Maaf...
Satu perkataan yang terlalu sukar untuk diucapkan..
Tapi amat bermakna andai dapat diluahkan
Walaupun berat untuk menyatakan
kebenaran itu..
Sehari dua nie tertiba ada rasa kurang dalam perjalanan kehidupan..Kenapa ekk???
Mencari jawapan dimana silapnya...
Kerja ke...oh tidak..rasanya semua ok.
Cuma kerja bertimbun..tapi biasalah
itulah rezeki kita.
Anak-anak....ummm.mungkin juga ada kerunsingan bila fikirkan Adam yang sentiasa diserang asma..ada tension juga kat situ!!
Insan tersayang...emmm tidak jugak sebab dia sentiasa ada,kasih sayangnya tetap tidak berubah cuma berubah lebih banyak membebel..bla..bla..
Apa ekk..
Persahabatan???????
MUngkin juga kerana kesibukan kadangkala buat teman kita salah sangka.
Sejak dua menjak sekolah dibuka kesibukan membatasi segala.
SMS tak sempat,call tak terangkat ,email tak terbalas dan apa-apa yang sewaktu dengannya.
Maaf ya kekawan...bukan sombong atau lupa diri cuma keadaan tidak merestui..
Nak minta maaf juga pada kawan-kawan yang terasa dengan kata-kata saya ni..Terkadang mulut begitu celupar tapi jauh disudut hati tak terniat nak menyakiti..Ketahuilah kehadiran kalian antara penyeri perjalanan kehidupan saya..
Terima kasih.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!