Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Selasa, 4 Mei 2010

Terima Kasih Teman

Teman....terima kasih kerana sentiasa ada tika suka dan duka..Lag ni buat semua yang terlalu baik pada diri ini..Sentiasa menjadi penyokong tika dalam kesusahan dan menjadi penambah seri tika dalam kebahagiaan..Khusus jugak lagu ini buat insan tersayang...teringat masa kita di universiti dulu...terlalu banyak pengorbanan yang kau lakukan demi melihat diri ini bahagia..Kamsis Ungku Omar rupanya menemukan aku pada seorang insan yg begitu menyayangi diri ini..

Dalam Kenangan

Teringat masa nie terlalu nakal aku masa tu..main macam budak laki.mandi ombak,panjat pokok,mandi ngabang ,main bola getah dan macam2lah lagi.Sampai kena kejar dianjingpun ada..Tapi kini tiada lagi suara-kawan2 sepermainan dulu..Rindu sangat bila imbas balik saat nakal2 dulu..Kini diri ini terlalu jauh dgn kg halaman..

Penyesalan

Best dengar lagu ni.teringat di alam persekolahan...teringat kawan-kawan sepermainan..Masa ni terlalu banyak kisah duka.....banyak cerita nya.

Bekas Anak murid SIF

Bekas Anak murid SIF