Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Isnin, 12 September 2011

Syukur kerana saya dipanjangkan umur...

Happy Birthday To Me
Alhamdulillah syukur pada Allah kerana telah memberkati usia saya hingga kini..Dapat lagi untuk menikmati nikmat yang Allah berikan..Juga masih diberi peluang mencurahkan ilmu buat anak-anak didik tersayang.Doa dan harapan saya agar saya tabah menghadapi segala rintangan dan ujian yang memdatang.Menjadi hambaNya yang lebih mentaati segala perintahNya .Menjadi anak yang solehah .Menjadi isteri yang baik juga ibu yang sempurna di mata anak-anak dan suami.Menjadi pendidik yang berdedikasi dan tidak pernah jemu untuk mendidik anak-anak istimewa.Menjadi teman dan sahabat  di waktu suka dan duka dan bisa menjadi penghibur di saat mereka berduka.

13 tahun pengkongsian kita

Anniversary Graphic #37 
Buat suami tercinta,sedar tak sedar hubungan kita sebagai suami isteri telah melangkaui usia 13 tahun.Banyak suka duka yang kita kongsikan bersama.Terima kasih kerana menjadi suami dan ayah yang sangat bertanggungjawab..Juga menantu yang memahami..
Saya tahu saya kuat kerana mempunyai seorang suami yang sentiasa menyokong apa yang saya buat. Menjadi pemberi semangat dikala saya lemah.sentiasa memastikan yang terbaik demi saya dan keluarga.Syukur pada Ilahi kerana mengurniakan saya teman hidup seperti "abang".
Maafkan saya kerana saya belum menjadi isteri yang sempurna dan saya akan cuba ke arah itu..
Selamat ulang tahun perkahwinan kita 11 September 1998-11 September 2011