Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Isnin, 16 Januari 2012

Tulis merapu tapi saya suka...

Hello 
Tika ini jam menunjukkan pukul 3.30 pagi.Entah mengapa mata yang tadi kuyu kembali cerah.Langsung menunjukkan tanda  tak nak beradu..Adoi..esok pasti dalam kelas aku tak dapat kawal perasaan mengantuk ni...
Paling haru bawa kereta pasti tak tahu hala macam yang terjadi minggu lepas..Nasib selamat sampai di sekolah.Kalu tak arwah dah aku ni.
Apa aku nak buat ni ekk..nak tengok fb pun boring jugak..takde yang menghiburkan.Lebih-lebih sejak akhir-akhir ni jiwa malas sangat nak berchatting,sms ke apa ke..rasa malas tahap gaban.
Tapi aku tak pernah boring untuk menulis di blog kesayangan ini..Sesungguhnya rasa tenang bila dapat meluahkan apa yang terbuku di hati.Nak luah pada orang belum tentu orang memahami perasaan kita.Silap hari bulan diperlinya balik kita.Kan haru jadinya.
Saya seronok di sini..melihat kekawan mengunjungi blog saya, buat saya happy dan saya hargai sangat..Pada yang sudi mengikuti blog saya..terima kasih berbanyak...Semoga kita terus menjadi sahabat di alam maya..Sayang kamu!!
Pada yang masih berjaga tika dan saat ini ,saya tujukan lagu ini buat anda...
Semoga terhibur ya