Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Sabtu, 29 Januari 2011

Kelas PPKI 8- Pra 3K

Flowers 
Hari Jumaat (28 Jan 2011) baru berkesempatan untuk membuat aktiviti menghias dan mencantikkan kelas.tahun ni masih lagi kekal untuk memegang guru kelas PPKI 8.inipun kerana Penolong Kanan PPKI,En Jamal yang mahu aku teruskan menjaga kelas nie..Tahun lepas alhamdulillah PPKI 8 berjaya memenangi Kelas Paling Ceria pada Majlis Kecemerlangan dan motivasi dan Kelas Paling Meriah ketika Pertandingan Ramah Tamah Aidilfitri ..Jadilah dapat kalahkan kelas perdana..
Tahun lepas warna kelas ni aku buat bertema biru..Mulanya nak kekal je tapi aku sendiri lak yang terasa keboringannnya..Tahun 2011 ni bertukar tema iaitu merah,putih dan hitam..
Memandangkan kesuntukan masa ,tak sempat aku nak siapkan keseluruhan kelas ni..Banyak perkara lagi yang perlu difikirkan..


Pada teman-teman yang membaca blog saya nie..ada tak idea yang boleh dikongsi untuk saya mewujudkan satu kelas PPKI 8 yang canggih gitu..Hajat di hati nak letak ikan kat dalam kelas sebagai terapi untuk dia orang..
Red Rose 
Anak Pantai 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!