Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Jumaat, 13 September 2013

11 /12 September Ada duka ada Bahagia

Alhamdulillah masih diberi kesempatan umur yang panjang hingga kini.Semoga Allah memberkati usia ini dan sentiasa mendapat limpah rahmat dariNya...Pada suami dan anak-anak terima kasih atas pemberian itu..dan terima kasih juga kerana hingga kini masih menyayangi saya.Selamat Ulang Tahun perkahwinan kita yang ke-15..pada 11 september 2013 lalu.maaaf hingga kini masih belum berkesempatan membelikan hadiah buat En Abang..
Pada Alif,tahniah kerana selamat menduduki peperiksaan UPSR.pastinya keputusannya nanti kita tunggu dengan debaran.Doa mak semoga sinar kecemerlangan itu milik kita.Pada Alya...tahun depan lebih mencabar..berusahalah selagi termampu..
Terima kasih juga pada pengetua,rakan-rakan yang mendoakan kesejahteraan diri ini.ingatan kalian amat diri ini hargai..

Semalam..segala yang terancang berjalan dengan sempurna..yang penting dapat menjalankan tanggungjawab yang diamanahkan dengan sempurna.Terima kasih pada rombongan PPKI SMK Changkat Lada,Perak yang memilih PPKI SMK Demak Baru sebagai salah satu destinasi kunjungan ketika di bumi kenyalang ini.Maafkan saya andai taklimat yang saya sampaikan mungkin tidak sepenuhnya..doa saya semoga PPKI SMK Changkat Lada iuga sentiasa cemerlang dalam kemenjadian murid PPKI ini.

Tanggungjawab mengadakan pameran bersama Arkid Negara juga berjalan lancar.Banyak yang diri ini dapat ketika bersama dengan pegawai-pegawai mereka.
Semoga Arkid Negara cawangan Kuching ini akan terus memberikan kerjasama kepada SMK Demak Baru ini.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!