Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Sabtu, 1 Oktober 2011

Sabtu yang indah kurapkan..

Saturday

Pagi Sabtu ini dihiasi dengan titisan hujan diluar sana...Patutlah dingin dan sedikit kesejukan ketika lena tidur malam tadi...Tenangnya rasa tika mata memandang, damai dan hening suasana disaat ramai lagi insan-insan lain yang belum terjaga dari beradu yang panjang..
Pastinya hari ini hari cuti yang perlu diberikan perhatian..masa dan gurau senda bersama anak-anak dan suami ..Semestinya setiap detik yang berlalu akan dipastikan terisi dengan moment-moment yang indah.cuba untuk mengelakkan tercalarnya perasaan,atau tersinggung dek kerana perbuatan..
Pagi-pagi lagi anak-anak ada aktiviti tersendiri.Alya dan Alif dengan latihan olahraganya.Adam pulak kelas tambahan dan kelas taekwandonya.Aimy dan Azib harus ke Hospital Normah untuk suntikannya..Selepas itu tak tahulah lagi apa yang harus dilakukan..
Harap segalanya berjalan lancar dan membahagiakan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!