Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Khamis, 8 September 2011

Hanya catatan biasa.

Good AfternoonHari ini tidak apa yang mengembirakan rasa biasa je...Alhamdulillah Aimy dan Azibpun dah semakin sihat.Sejak dah takde pengasuh sorang ni semakin tenang hidup.Sebelum ini dalam hati sakit je tengok telatah dia ni..Rupanya tak tersalah langkah memberhentikan dia ini,.Rupanya pernah jugak dia kurung Aimy dalam bilik tika kita orang takde..Kesian Aimy budak yang sekecil itu tak tahu apa.apa.Patutlah 2 bulan lebih Aimy masih tidak boleh menerima dia ni...Rupanya budak-budak memang boleh menilai siapa yang baik dan sebaliknya..
Kerjaya hari ini..ok..anak-anak murid masih dalam terkawal.Cuma hari ini terpaksa gantungkan persekolahan seorang belajar yang memang terlampau biadap ..Apa nak buat peraturan tetap peraturan.
Lega rasanya tengahari nanti takde mesyuarat seperti minggu -minggu yang lepas..Bolehlah ronda-ronda jap tenangkan fikiran..
Hati rasa lain macam je ..berdebar-debar..harap-harap takdelah perkara buruk berlaku..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!