Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Isnin, 18 April 2011

Selamat Menempuh Final Exam Ceksu

18314.jpg

Ceksu...
Selamat menempuh peperiksaan akhir semester sepanjang hidup kalau tak sambung belajar lagi...
Buat yang terbaik,tawakal banyak-banyak pasti ceksu dapat menjawab segala persoalan yang dikemukakan.Kita orang kat sini mendoakan ceksu berjaya dengan cemerlang..
Pastinya selepas ini akan terasa kesedihan untuk meninggalkan UMT  ,meninggalkan segala suka duka selama 4 tahun bergelar siswi.Saat perpisahan dengan teman-teman merupakan saat yang menyakitkan kerana kemungkinan teman itu tak mungkin kita ketemu lagi.Segalanya akan menjadi memoir ketika bergelar warga UMT.
siapa yang pernah menjalani hidup sebagai mahasiswa akan tahulah betapa indahnya menjalani kehidupan di sana.Menagajar kita mengenali siapa sahabat dan teman yang sanggup susah senang bersama..
Akhirkata
SELAMAT MENEMPUH EXAM SEMOGA KEJAYAAN AKAN MENJADI MILIKMU..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!

Bekas Anak murid SIF

Bekas Anak murid SIF