Benarlah kata punjangga,pengalaman adalah guru terbaik yang tidak pernah ternilai biarpun segunung emas permata mendatang,pengalaman mematangkan dan mendewasakan untuk teguh berdiri dan lebih berhati-hati agar tidak jatuh sekali lagi.Hidup ini tidak bermakna tanpa cabaran bukan?

Blog ini tercatat segala rahsia hati.Catatan yang sarat dengan pengalaman,kasih sayang,suka duka kehidupan ,pengetahuan dan erti kehidupan seorang guru.

Cerita suka dukaku ku kongsikan ...


Terima Kasih Atas Kunjungan

Pengikut

Nak Royak Sikit

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE darihttp://kenangansilam-ita.blogspot.com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari http://kenangansilam-ita.blogspot.com

Terima Kasih seharum kasturi...semoga berkunjung lagi..


Ilham dan ilmu itu milik Allah,seolah-olah dipinjamkan sahaja insan kerdil seperti saya. Saya bagaika bermimpi kerana dapat meninggalkan catatan ini kepada kalian yang membaca ...

Nie Lagi Citernya

Sesekali kita renung,hamparan dunia ,melalui bijaksana,mewahnya pemberian-Nya,hanya kita sering lupa,mengucap rasa syukur pada-Nya. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Tak kira sepanjang atau sependek mana catatan ini pun, yang penting isi di dalamnya..dibaca, difahami dan diambil ikhtibar dan pengajaran daripadanya

Isnin, 14 Februari 2011

Semoga Hari ini Menceriakan

Monday Graphic #10 
Lenanya tidur malam tadi...Sedar tak sedar jam dah menunjukkan pukul 4.50 pagi..Frust sikit sebab rancangan untuk berjaga awal tak kesampaian..Sehari nampaknya dah rugi...Harap malam ini masih ada..
Ismn ada beberapa perkara yang akan berlaku...Antaranya hari ini aku pasti akan mengadap mak bapak budak..Kalau kena gaya sah-sah pelajar tu kena gantung 2 Minggu..Degil sangat siapa suruh cabar peraturan sekolah..Kesannya bukan pelajar tu je.Akupun terkesan sama..bertambah bebanan kerja .Bil hp pun apa kurangnya melambung..
Hari nie rumah pasti akan meriah...Tengahari nanti sampailah Pok Joe dan Sa ke Kuching...Anak-anak memang tak sabar menunggu kehadiran mereka.
Hari nie juga ada yang membuat aku tersendu..Pastinya..kerana beberapa hari nie semangat je sebab ada insan yang menemani..Tapi hari nie tak lagi...Dia akan pergi...SUKUN pasti akan sentiasa segar di hati..
Red Rose
Kalau boleh biarlah hari nie lambat beredar kerana esok hari...insan tersayang akan ke Kuala Lumpur..2 minggu tu...Aduh kelam kabutlah aku nanti..
Apapun...semoga permulaaan hari ini menceriakan diriku...Takut pun ada sebab mata kanan asyik bergerak je ni..

-Anak Pantai-      

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!