Terima Kasih Atas Kunjungan

Ahad, 16 Februari 2014

Sup Tulang

Sup Tulang rawan
Semalam buat sup Tulang rawan..cara masak kali ini berbeza sedikit Semua bahan tidak di Tunis tapi saya letak Semua dalam periuk.
Bahan
Sekilo Tulang rawan
Kiub pati lembu
Tomato
5 Ulas bawang Putih
1 labu bawang besar 
Sedikit halia yang diketuk
Be berapa keping lengkuas
1/2 inci lobar masin
Garam secukup rasa
Rempah bunjut adabi
Daun sadari
Rebus Tulang selama 2 jam...selepas itu campurkan Semua bahan..jadilah seperti gambar di atas.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Titipkanlah Kata Hulurkanlah idea
Kongsi cerita membawa bahagia
persahabatan terjalin kemesraan berputik
walaupun hanya sekadar alam maya

TERIMA KASIH TEMAN!!!!